Maandblad & berichten

• Maandblad Mei-Juni 2022

Beste ouders, leden en scoutssympathisanten,

Nu dat de maanden maart en april ons achter de rug staan willen we jullie allemaal bedanken voor jullie inzet bij het groepsfeest, en ook voor het eetweekend van de jonggivers. Wij hebben er zeker van genoten! Bij deze vinden jullie hieronder het maandblad voor de twee komende maanden.

Tot binnenkort!

Maandblad Mei-Juni 2022

• Maandblad Maart-April 2022

Beste ouders en leden,

De twee eerste maanden van het jaar zijn voorbij. Dit betekent dat de dagen langer worden, dat het zonnetje hopelijk zal vaker schijnen en dat de temperaturen ook zullen stijgen ! Na het takweekend in februari zijn er nog heel wat activiteiten die we in maart en april voor onze leden hebben gepland. Verdere uitleg in het maandblad natuurlijk!

Maandblad Maart-April 2022

• Maand Jan-Feb 2022

Beste ouders en leden,

Het jaar 2021 is binnenkort voorbij en hierbij wenst de hele scoutsteam jullie een gelukkig nieuwjaar! Nieuw jaar betekent ook dat de scoutsactiviteiten hervatten! Hier kan je het maandblad vinden voor de komende maanden januari en februari.

Veel leesplezier en tot binnenkort!

Maandblad Jan-Feb 2022

• Maand Nov-Dec

Beste ouders en leden,

Hopelijk heeft iedereen van het groepsweekend en de vakanties genoten. Voor de maanden november – december gaan we terug van start met leuke activiteiten zoals tocht door het donker en het eetweekend van de givers ! Wees zeker om eens langs te komen ! Hieronder dit bericht kan je het maandblad vinden omtrent het verloop van de twee komende maanden, veel leesplezier 🙂 .

Tot binnenkort !

• Maand Sep-Okt

Beste ouders en leden,

Hier vindt u het maandblad voor de maanden september en oktober. September is een probeermaand voor alle potentiële nieuwe leden, twijfel dus zeker niet om langs te komen of breng een vriend(in) mee naar de komende vergaderingen. In oktober begint dan officieel het nieuwe scoutsjaar ! Lees zeker alle info omtrent overgang en de nieuwe maatregelen.

De scoutsteam is alvast ongeduldig om aan dit nieuwe jaar te beginnen !

Tot binnenkort !