Maandblad & berichten

• Maandblad September-Oktober

Beste ouders, leden en scoutssympathisanten,
    Het scoutskamp van Juli is al een tijdje voorbij en dit betekent twee dingen. Ten eerste, het scoutsjaar 2021-2022 is bijna gedaan en ten tweede, het nieuwe scoutsjaar nadert sneller en sneller ! Hoeraaaa !

Bij deze brengen we jullie ook het maandblad van September en Oktober. Twijfel niet om al je vriendjes op de probeerdagen mee te brengen!
    Maandblad September-Oktober

• Kampspecial 2022

Beste ouders, leden en scoutssympathisanten,
    Het scoutssjaar is bijna voorbij en dit betekent maar één ding. Dat het jaarlijkse scoutskamp op komst is! Ter gelegenheid van het kamp, heeft de leiding een korte beschrijving over hun thema’s en de activiteiten die te doen zullen zijn in het kampspecial geschreven. Wij sporen u aan om deze zeker te lezen!
    Wij kijken alvast uit naar het kamp en hopen jullie allemaal daar te zien!
    Kampspecial 2022

• Maandblad Mei-Juni 2022

Beste ouders, leden en scoutssympathisanten,

Nu dat de maanden maart en april ons achter de rug staan willen we jullie allemaal bedanken voor jullie inzet bij het groepsfeest, en ook voor het eetweekend van de jonggivers. Wij hebben er zeker van genoten! Bij deze vinden jullie hieronder het maandblad voor de twee komende maanden.

Maandblad Mei-Juni 2022

• Maandblad Maart-April 2022

Beste ouders en leden,

De twee eerste maanden van het jaar zijn voorbij. Dit betekent dat de dagen langer worden, dat het zonnetje hopelijk zal vaker schijnen en dat de temperaturen ook zullen stijgen ! Na het takweekend in februari zijn er nog heel wat activiteiten die we in maart en april voor onze leden hebben gepland. Verdere uitleg in het maandblad natuurlijk!

Maandblad Maart-April 2022

• Maand Jan-Feb 2022

Beste ouders en leden,

Het jaar 2021 is binnenkort voorbij en hierbij wenst de hele scoutsteam jullie een gelukkig nieuwjaar! Nieuw jaar betekent ook dat de scoutsactiviteiten hervatten! Hier kan je het maandblad vinden voor de komende maanden januari en februari.

Veel leesplezier en tot binnenkort!

Maandblad Jan-Feb 2022