Maandblad & berichten

 • Maandblad mei-juni

  Dag allemaal !

  Het lang verwachte maandblad is er en het wordt wild met de komende activiteiten! Mei en juni zijn de maanden van de eerste zomerse uitstapjes, met stadskriebels, de zomertocht in juni etc…

  Verder is het ook het teken dat kamp op komst is, hiervoor organizeren we op 28 mei een infomoment voor alle ouders die vragen hebben over het verloop van het kamp.
  Meer info in het maandblad hieronder!

  Maandblad mei-juni

 • Maandblad maart-april

  Dag allemaal,

  Hier kunnen jullie het maandblad voor de maanden maart en april terugvinden. Hierin zit er belangrijke informatie over het komende groepsfeest (25 maart), het takweekend en alle vergaderingen.

  Wij hopen jullie allemaal volgende week te zien genieten van de toneeltjes en het lekker etend die we voor jullie hebben klaargemaakt ! Veel leesplezier !

  Tot binnenkort ! Maandblad maart-april

 • Maandblad januari-februari

  Dag allemaal ! Het maandblad is EINDELIJK geüpload op de site, we willen ons verontschuldigen voor de wachttijd. Er zijn in ieder geval een paar zaken voor de komende maanden te bespreken en die kan je nu meteen ( ja ja) lezen.

  De datums voor kamp liggen vast, en takweekend komt er ook in een paar maanden aan ! Veel leesplezier en tot binnenkort !

  Maandblad januari-februari 2023

 • Maandblad November-December

  Na een geslaagde overgang en de eerste vergaderingen met de nieuwe leidingsploeg staan er heel wat zaken op het programma. Voor de maanden november – december gaan we terug van start met leuke activiteiten zoals het groepsweekend, tocht door het donker en het eetweekend van de givers ! Wees zeker om eens langs te komen ! Hieronder dit bericht kan je het maandblad vinden omtrent het verloop van de twee komende maanden, veel leesplezier 🙂 .

  Tot binnenkort !
  Maandblad November-December 2022

 • Maandblad September-Oktober

  Beste ouders, leden en scoutssympathisanten,
  Het scoutskamp van Juli is al een tijdje voorbij en dit betekent twee dingen. Ten eerste, het scoutsjaar 2021-2022 is bijna gedaan en ten tweede, het nieuwe scoutsjaar nadert sneller en sneller ! Hoeraaaa !

  Bij deze brengen we jullie ook het maandblad van September en Oktober. Twijfel niet om al je vriendjes op de probeerdagen mee te brengen!
  Tot binnenkort!
  Maandblad September-Oktober