Maandblad & berichten

• Maandblad januari-februari

Dag allemaal ! Het maandblad is EINDELIJK geüpload op de site, we willen ons verontschuldigen voor de wachttijd. Er zijn in ieder geval een paar zaken voor de komende maanden te bespreken en die kan je nu meteen ( ja ja) lezen.

De datums voor kamp liggen vast, en takweekend komt er ook in een paar maanden aan ! Veel leesplezier en tot binnenkort !

Maandblad januari-februari 2023

• Maandblad November-December

Na een geslaagde overgang en de eerste vergaderingen met de nieuwe leidingsploeg staan er heel wat zaken op het programma. Voor de maanden november – december gaan we terug van start met leuke activiteiten zoals het groepsweekend, tocht door het donker en het eetweekend van de givers ! Wees zeker om eens langs te komen ! Hieronder dit bericht kan je het maandblad vinden omtrent het verloop van de twee komende maanden, veel leesplezier 🙂 .

Tot binnenkort !
    Maandblad November-December 2022

• Maandblad September-Oktober

Beste ouders, leden en scoutssympathisanten,
    Het scoutskamp van Juli is al een tijdje voorbij en dit betekent twee dingen. Ten eerste, het scoutsjaar 2021-2022 is bijna gedaan en ten tweede, het nieuwe scoutsjaar nadert sneller en sneller ! Hoeraaaa !

Bij deze brengen we jullie ook het maandblad van September en Oktober. Twijfel niet om al je vriendjes op de probeerdagen mee te brengen!
    Maandblad September-Oktober

• Kampspecial 2022

Beste ouders, leden en scoutssympathisanten,
    Het scoutssjaar is bijna voorbij en dit betekent maar één ding. Dat het jaarlijkse scoutskamp op komst is! Ter gelegenheid van het kamp, heeft de leiding een korte beschrijving over hun thema’s en de activiteiten die te doen zullen zijn in het kampspecial geschreven. Wij sporen u aan om deze zeker te lezen!
    Wij kijken alvast uit naar het kamp en hopen jullie allemaal daar te zien!
    Kampspecial 2022

• Maandblad Mei-Juni 2022

Beste ouders, leden en scoutssympathisanten,

Nu dat de maanden maart en april ons achter de rug staan willen we jullie allemaal bedanken voor jullie inzet bij het groepsfeest, en ook voor het eetweekend van de jonggivers. Wij hebben er zeker van genoten! Bij deze vinden jullie hieronder het maandblad voor de twee komende maanden.

Maandblad Mei-Juni 2022